Ayuntamiento de Tafalla/Tafallako Udala

Artisau ogi eta pizza ekologikoak

1970eko urtarrilak 1

Foto evento

Ogi ekologikoa egiteko prozesua, irina eta ehotze mota ezberdinen garrantzia ezagutuko dugu. Ore ama naturala eta ogi gozoak zein gaziak eginen ditugu. Artisau eran, era naturalean ekoiztutako ogia jateak ze onura ekartzen dion elikadura osasuntsuari ikusiko dugu.

Eguna eta ordua: Martxoak 7, 14, 21 eta 28.Asteazkena. 18:00 – 20:30.

Lekua: Kolasa.

Hizlaria: Nuria Renau. Eskola Makrobiotikoa.

Kuota: Kurtso osoa 20 €. 6 €/eguna.

Oferta-Marzo-Mayo-2018_eusk

Facebook
Twitter
Youtube
Volver arriba
Cookieak erabiltzen ditugu gure webgunean zure nabigazio-esperientzia hobetzeko, eduki pertsonalizatuak erakusteko eta gure webgunearen trafikoa aztertzeko.
Cambiar mi consentimiento